Over Ons

Wie zijn we en wat doen we

Ervaring en expertise
Wij werken met passie voor het vak

Met meer dan vijf jaar ervaring en focus op klantentevredenheid, kan u rekenen op Dakwerken Moerman voor uw volgende dakrenovatie, nieuwbouw of dakherstellingen. Wij bieden een professionele service voor particulieren en bedrijven.

Axel Moerman is een betrouwbare en professionele dakwerker. Kiezen voor Moerman is kiezen voor correcte uitvoer van de werken binnen de afgesproken termijnen. Onze focus ligt op klantentevredenheid. Alle werken worden onder leiding van Axel zelf uitgevoerd met de hoogste graad van afwerking!

  • We combineren kwalitatief vakmanschap, gedegen kennis van zaken en competitieve tarieven
  • We verzekeren dat uw project af is binnen de deadline en binnen uw budget
  • Aantoonbare realisaties en perfect afgewerkte projecten
  • We hebben de ervaring, expertise en materiaal om uw werk vlot te laten verlopen.
DAKWERKEN-MOERMAN-BV

Wij werken gestructureerd
in nauw overleg met de klant

Werken met ons is werken volgens een zorgvuldig opgestelde planning. We staan er op de voortgang met u te communiceren, gedurende het ganse traject.

1

Calculatie & Prijsraming

2

Afspraak & Planning

3

Uitvoering van de werken

4

Oplevering en nazorg
klanten aan het woord

Feedback van
onze tevreden klanten

Dakwerken Moerman bv is een jonge onderneming opgericht door Axel Moerman. De focus ligt op dakrenovaties, nieuwbouw, onderhoud en herstellingen van daken. Wij staan in voor een professionele aanpak op maat van de klant. Snelheid, efficiëntie en prijs-kwaliteit zijn onze sterktes. Wij zijn voornamelijk actief in regio West-Vlaanderen, vooral -maar niet beperkt tot- Waregem, Harelbeke, Zulte, Anzegem, Oudenaarde, etc.. .