Asbest verwijderen

asbest moerman

Professioneel verwijderen
en vernieuwen van asbestdaken

Asbest is een vezelachtig mineraal dat in het verleden veel werd gebruikt in de bouw vanwege zijn hittebestendige en isolerende eigenschappen. Echter, na ontdekking van de schadelijke gezondheidseffecten van asbest, is het gebruik ervan streng gereguleerd en verboden in veel landen, waaronder België.

Na de verwijdering van asbest zorgen we voor een grondige reiniging van de werkplek en voeren we het asbestafval af volgens de wettelijke voorschriften. We begrijpen dat het verwijderen van asbest een zorgvuldig proces is en we streven ernaar om de impact op uw woning of gebouw tot een minimum te beperken. Na het verwijderen van de asbesthoudende materialen uit uw dak, kunnen wij dit ook volledig vernieuwen. 

Erkend aannemer voor het veilig verwijderen van asbest

Het is belangrijk op te merken dat het verwijderen van asbest alleen mag worden uitgevoerd door erkende en gekwalificeerde professionals. Het zelf proberen te verwijderen van asbest kan leiden tot blootstelling aan schadelijke vezels en ernstige gezondheidsrisico’s. Laat dit werk over aan de experts.

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Kwalitatieve materialen
 • Vakkundige opmeting en plaatsing
 • Hoogste afwerkingsgraad gegarandeerd
asbest moerman

Bij ons kunt u rekenen op betrouwbare asbestverwijderingsservices die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Ons doel is om uw woning of gebouw te ontdoen van asbest op een professionele en verantwoorde manier, met minimale verstoring voor u als klant.

Interesse of meer informatie omtrent de verwijdering van asbest?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze asbestverwijderingsservices. Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het creëren van een veilige en gezonde omgeving. Samen kunnen we zorgen voor een succesvolle asbestverwijdering.

 • Precisie en vakmanschap

  01

  We combineren hoogwaardig vakmanschap, kennis van zaken en eerlijke prijzen om u een onberispelijke service te bieden.

 • Uitstekende materialen

  02

  We werken enkel met de beste materialen. Kwalitatieve producten leveren een een kwalitatief resultaat af.

 • Transparante communicatie

  03

  Werken met ons omvat een zorgvuldige planning, rekening houdende met uw deadline waar we ons aan houden en een dagelijkse update over de werken.