Zink -en koperwerken

Vakkundige plaatsing van
koper en zinken dakgoten en afvoerpijpen

Voor zink -en koperwerk kunt u ook bij ons terecht.
Hiervoor zijn we uitstekend opgeleid.
Zink heeft ongeveer een levensduur van 40 jaar en koper meestal 80 jaar, levenslang dus!

Zink- en koperwerken zijn onmisbaar voor een duurzaam en esthetisch aantrekkelijk dak. Deze materialen bieden niet alleen uitstekende functionaliteit, maar voegen ook een vleugje elegantie en karakter toe aan uw woning.

Zinkwerken worden veel gebruikt voor dakgoten, regenpijpen, afdekkappen en dakranden. Zink is een duurzaam en corrosiebestendig materiaal dat bestand is tegen de elementen. Het heeft een lange levensduur en vereist weinig onderhoud. Bovendien kan zink worden gevormd tot verschillende vormen en maten, waardoor het geschikt is voor verschillende architecturale ontwerpen.

Koperwerken bieden een unieke uitstraling en worden vaak gebruikt voor dakgoten, regenpijpen, dakranden en decoratieve accenten. Koper ontwikkelt na verloop van tijd een prachtige groene patinalaag, wat bijdraagt aan de esthetische aantrekkingskracht van uw woning. Naast de visuele aantrekkingskracht is koper ook duurzaam en bestand tegen corrosie.

Kwaliteitsvolle en mooie dakafwerking in koper of zink

Zowel zink- als koperwerken zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en hagel. Ze dragen bij aan de waterafvoer en beschermen uw dak en fundering tegen waterschade. Deze materialen zijn ook milieuvriendelijk, omdat ze volledig recyclebaar zijn.

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Kwalitatieve materialen
 • Vakkundige opmeting en plaatsing
 • Hoogste afwerkingsgraad gegarandeerd

Als ervaren dakwerkers hebben we uitgebreide kennis en expertise in het werken met zink- en koperwerken. We kunnen uw dak inspecteren, advies geven en professioneel nieuwe zink- en koperwerken installeren of bestaande repareren. Ons doel is altijd om kwaliteit en klanttevredenheid te leveren.

Interesse of meer informatie over de mogelijkheden van zink -en koperwerken?

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van zink- en koperwerken voor uw dak? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw dak. Samen kunnen we zorgen voor een duurzaam, betrouwbaar en visueel aantrekkelijk dak dat jarenlang meegaat.

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie over zink- en koperwerken en onze uitgebreide dakwerkservices. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

 • Precisie en vakmanschap

  01

  We combineren hoogwaardig vakmanschap, kennis van zaken en eerlijke prijzen om u een onberispelijke service te bieden.

 • Uitstekende materialen

  02

  We werken enkel met de beste materialen. Kwalitatieve producten leveren een een kwalitatief resultaat af.

 • Transparante communicatie

  03

  Werken met ons omvat een zorgvuldige planning, rekening houdende met uw deadline waar we ons aan houden en een dagelijkse update over de werken.