EPDM

Vakkundige plaatsing van
EPDM op platte daken

Wat is EPDM?

Wat is EPDM? Het staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer en is een synthetisch rubber dat speciaal is ontwikkeld voor dakbedekking. Het wordt veel gebruikt vanwege zijn uitstekende waterdichtheid, duurzaamheid en flexibiliteit.

EPDM heeft vele voordelen voor uw dak. Ten eerste biedt het een langdurige bescherming tegen waterlekkages. Het materiaal is bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals regen, hagel en UV-straling, waardoor het zeer geschikt is voor zowel platte als licht hellende daken.

Een ander voordeel van EPDM is de eenvoudige installatie. Het kan naadloos worden aangebracht, waardoor er geen risico op lekkages ontstaat door zwakke plekken of naden. Dit betekent minder onderhoud en lagere reparatiekosten op de lange termijn.

EPDM is ook een milieuvriendelijke keuze voor uw dak. Het materiaal is recyclebaar en heeft een lange levensduur, waardoor het een duurzame optie is. Bovendien is EPDM compatibel met groendaksystemen, wat betekent dat u uw dak kunt vergroenen en zo een positieve bijdrage kunt leveren aan het milieu.

Mastersystems, het neusje van de zalm!
Een strak dak door de cacheerlaag in polyestervlies

Mastersystems heeft externe wapening met polyestervlies. Dit vlies geeft extra stevigheid en een zeer strak resultaat: een dak zo vlak als een biljarttafel. Ook is het dak altijd beloopbaar en bestand tegen extreme (weers)omstandigheden.

Recuperatie helder regenwater

Via bouwvergunningen komt de verplichting hemelwater te bufferen voor eigen gebruik zoals toiletspoeling, wasmachines, vijveraanvulling etc. Met het Mastersystems helderregenwatercertificaat is zorgeloos gebruik van hemelwater gegarandeerd.
De mastersystems EPDM is uiterst geschikt voor het plaatsen van een groen dak.

EPDM, een veelzijdige oplossing

Onze dakwerkers zijn ervaren en deskundig in het werken met EPDM. Ze kunnen uw dak inspecteren, advies geven en professioneel de EPDM-dakbedekking aanbrengen. We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

 

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Kwalitatieve materialen
 • Vakkundige opmeting en plaatsing
 • Hoogste afwerkingsgraad gegarandeerd

Interesse of meer informatie over de mogelijkheden van EPDM dakbedekking?

Als u geïnteresseerd bent in EPDM als dakbedekkingsmateriaal, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw dak. Samen kunnen we zorgen voor een duurzaam en betrouwbaar dak dat vele jaren meegaat.

 • Precisie en vakmanschap

  01

  We combineren hoogwaardig vakmanschap, kennis van zaken en eerlijke prijzen om u een onberispelijke service te bieden.

 • Uitstekende materialen

  02

  We werken enkel met de beste materialen. Kwalitatieve producten leveren een een kwalitatief resultaat af.

 • Transparante communicatie

  03

  Werken met ons omvat een zorgvuldige planning, rekening houdende met uw deadline waar we ons aan houden en een dagelijkse update over de werken.