Kunstleien

Vakkundige plaatsing van
Kunst -of natuurleien

Bent u op zoek naar een zeer strak dak?
Dan is de kunstlei ideaal voor u! Verkrijgbaar in verschillende kleuren als verschillende soorten dekking.

Patronen

Als je even rondkijkt, zie je meteen dat dak- en gevelleien bestaan in alle mogelijke groottes, kleuren en patronen. Met vezelcementleien geef je je woning moeiteloos een persoonlijke toets. Je kiest zelf je kleur en patroon. Hiermee kan je grenzeloos creatief zijn: speel met patronen, wissel kleuren af en combineer leien met hout of baksteen. Aan jou de keuze.

Tal van verschillende patronen

Van klassieke stijlen tot strakke, moderne uitstraling. Bovendien kun je het patroon van je gevel laten doorlopen op je dak! Alle dakleien hebben één ding gemeen: ze zijn gemaakt van niet-ontvlambaar, robuust vezelcement en gaan heel lang mee. Daarom zijn ze ook op lange termijn een verstandige keuze.

Natuurleien

Strak maar toch een natuurlijk en authentiek dak?

Uitzicht

Lei heeft een natuurlijke glans en een niet te evenaren textuur, het is een nobel materiaal, dat elegant is en karakter heeft, en dat het oppervlak waarop het wordt gebruikt een prestigieuze uitstraling geeft.

Natuurproduct

De  natuurlei valt enkel onder de artisanale ontginnings- en splijtprocessen , zonder dat het nodig is om eender welke bijkomende behandeling te gebruiken.

Leisteen is een natuurlijk mooi materiaal dat kan gevonden worden in verschillende tinten van zwart, grijs en groen, afhankelijk van de samenstelling. leien bedekken enkele van de meest iconische gebouwen ter wereld, en bieden een meerwaarde en schoonheid aan elke woning.

Werken met leien?

Als ervaren dakwerkers hebben we uitgebreide kennis en expertise in het werken met kunst- en natuurleien. We kunnen uw dak inspecteren, advies geven en professioneel nieuwe leien plaatsen of bestaande vervangen. Ons doel is altijd om kwaliteit en klanttevredenheid te leveren.

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Kwalitatieve materialen
 • Vakkundige opmeting en plaatsing
 • Hoogste afwerkingsgraad gegarandeerd

Interesse of meer informatie over de mogelijkheden van kunst -en natuurleien?

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van kunst- of natuurleien voor uw dak, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw dak. Samen kunnen we zorgen voor een duurzaam, betrouwbaar en visueel aantrekkelijk dak dat jarenlang meegaat.

 • Precisie en vakmanschap

  01

  We combineren hoogwaardig vakmanschap, kennis van zaken en eerlijke prijzen om u een onberispelijke service te bieden.

 • Uitstekende materialen

  02

  We werken enkel met de beste materialen. Kwalitatieve producten leveren een een kwalitatief resultaat af.

 • Transparante communicatie

  03

  Werken met ons omvat een zorgvuldige planning, rekening houdende met uw deadline waar we ons aan houden en een dagelijkse update over de werken.